StrutNyt

22/07/2011

Der er sket meget i mit eget lille univers og i Strut.

Jeg fik endnu en dejlig lille dreng d.01.07.11 -og ja, det er lige så fantastisk anden gang! (Du har stadig min beretning om teknikkerne fra smertefri fødsel tilgode, men det må komme senere)

Ligenu bruger jeg næsten all min tid på at lære det lille vidunder at kende og nyde min “nye” familie på 4. Det betyder, at der har været lidt stille her på bloggen, og det vil der også være det næste stykke tid.  (..havde helt glemt, at en lille ny optager all ens tid OG hjernekapacitet..;-))

 

Mit lille univers lige nu…

 

D.02.07.11 blev vi desværre oversvømmet af vand både i privaten og i underetagen af butikken. Gulvet blev ødelagt og håndværkere er i fuld gang med at få underetagen klar til brug igen.

Lige nu har vi derfor kun en etage at gøre godt med, hvor vi prøver at udnytte pladsen så godt som muligt -men spørg endeligt, hvis du leder efter noget bestemt, da der ikke er plads til det hele.

Alt dette betyder dog ikke, at der ikke er nye varer, udsalg eller gode tilbud i Strut lige nu.

..Kig endeligt forbi og lad dig inspirere friste og forkæle…vi holder ikke sommerlukket på noget tidspunkt.

Ps. Så snart underetagen er klar til brug igen, holder vi KÆMPE UDSALG i Strut! Hold øje med bloggen eller din mailboks, så vil du få besked så snart det går løs.