Control-freak?

17/05/2011 — Skriv en kommentar

Som du måske har bemærket, så er der lidt længere mellem indlægende fortiden. Jeg er så småt ved at gå på barsel og må jo erkende at en stor mave (og alt hvad hertil hører) også gør mig mentalt og fysisk træt. Det gør det ikke bedre at det er svært at få sovet rigtig godt om natten både på grund af mavens størrelse og fordi jeg af en eller anden grund bare vågner kl. 5 og ikke kan sove længere.

Men så er det jo godt, at graviditeten også  sørger for at “redebygger-syndromet” sætter ind….Det er utroligt, som jeg lige pludselig har behov for at ordne babysengen, sy babydynebetræk, sortere babytøj og finde de rigtige babyalarmer. Vi har (heldigvis i fællesskab..) grinet lidt af det herhjemme, fordi det huslige ikke plejer at være min fortrukne beskæftigelse.

Min teori er, at det giver mig en følelse af kontrol. Der sker så meget med ens krop og ens følelser, som kan være svært at styre,mens man er gravid. Og jo tættere terminsdatoen rykker, jo mere tænker jeg på, hvornår fødslen mon går i gang, hvor lang tid fødslen kommer den til at vare, kan jeg overskue veerne, for bare at nævne nogen af tankerne.

Men det, at indrette puslepladsen, sortere babytøjet eller at finde den helt rigtige autostol -det giver mig en følelse af, at jeg styrer og har kontrol over tingene -og det er (midt i denne fantastiske, men også uforudsigelige tid) meget beroligende:-)

Ingen kommentarer

Be the first to start the conversation!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s