Jordemoderens Ugebrev

08/12/2010

Mama.dk kan du tilmelde dig jordemoderens nyhedsbrev og få en mail om ugen i forhold til Din graviditet. Det har jeg gjort og jeg er meget positivt overrasket!

Tonen i brevene er rigtig god og uden løftet pegefinger (som jeg godt kan blive lidt træt af som gravid) og du bliver mindet om forskellige ting du skal huske (eller i hvert fald tænke over) i dit graviditetsforløb, som for eksempel doubletest mm.

Til sidst får du en beskrivelse og et billede af dit barns udvikling og små fine ideer. Her er for eksempel en af dem fra uge 10:

“Måske var det en ide at starte Barnets Bog nu? Børn er ofte glade for at se fotoalbums fra, da de var små. Hvorfor så ikke krydre det med en fortælling, der oven i købet starter før fødslen. Barnets liv er jo startet her.
De fleste børn holder meget af at høre om, hvad der skete, “mens jeg lå i mors mave & “, hvornår det sparkede første gang, at det havde hikke osv.
Det er dog ikke sikkert, at det er alle tanker og overvejelser fra dagbogen, der skal læses højt eller gengives i “Barnets Bog”. Der skal også være plads til tvivl, tristhed og usikkerhed, angst, uro for fødslen og tanker om livet som kommende forældre. Følelser og overvejelser, som er lige så naturlige at have, som at føle glæde, kærlighed og ro.
Det kan være tankevækkende, når du er i for eksempel 38. uge at se tilbage på, hvad du skrev i 8. uge. Tro mig: Der er sket meget siden da. Ikke kun fysisk, men også psykisk.”

Tilmeld dig ugebrevet her.

Healtop i Strut

Ps. Der er lige kommet nye Healtoppe i butikken -se farverne her i morgen.

1 for 130.-
2 for 200.-