Treggings til Strutmaver

26/10/2010

Mangler du et par fede Jeansleggings?

(Også kaldet Treggings, hvilket jeg aldrig rigtig har fattet logikken i..)

Brug dem for eksempel til disse lækre striktunikaer, og til alt andet du både ville have jeans eller leggings på til. De er behagelige at have på, og sidder til på det meste af benet, på nær helt forneden ved anklen.

Få her et lille overblik over Jeansleggings i Strut lige nu:

Treggings i mellemblå jeans fra Mamalicious. Linningen går under maven med elastik hele vejen rundt. Meget velegnede også i starten af graviditeten.

260.- i Strut.

Jeansleggings i mørkblå med elastikstykke over maven og linning med knaphulselastik til justering. Lidt kraftigere i kvaliteten, som både kan bruges som jeansleggings, da de er meget smalle i benene og som jeans med baglommer, (fake)forlommer og gylp foran.

300.- i Strut.

Blåsorte Treggings fra Queen Mum, som lige er kommet. Her er ingen sømme hen over maven, da jeansmaterialet går hele vejen op og justeres i ryggen. God pasform og dejlige at have på, når der ikke må være noget der strammer over maven.

575.- i Strut.

Disse har den samme pasform som ovennævnte Queen Mum Treggings og er helt sorte med grå stikninger og baglommer.

575.- i Strut.

Superbløde treggings fra boob i mørkeblå med orange stikninger. Supergode igennem hele graviditeten fra start til slut og efter. Pasformen over maven gør, at de sidder til både på en flad og en højgravid mave. Jerseystykket kan bugges ned i starten og efter fødslen.

449.- i Strut.

Disse har samme pasform som ovennævnte Boob Treggings og er i helt sort med sorte stikninger.

449.- i Strut.

Trackbacks and Pingbacks:

  1. BlueJeans.. « - november 25, 2010

    […] mere inspiration her og her, eller søg på Mamalicous i søgefeltet nederst på […]