Strik jeg vil bo i NU!

21/10/2010

Nu kan vinteren bare komme! Med disse lækre strikkjoler, tunics og trøjer kan man pakke sig varmt ind og gå vinteren i møde med stil.

Striktunika/trøje med fine knapper i den ene side og striber over barmen og ærmerne. Kan redde alle de dage, hvor du har brug for at have noget hyggeligt tøj på, der får dig til at ligne en million. Er flot både med og uden strutmave.

Fås i mørkblå/offwhite som denne og i grå med sorte striber fra Ganni til 899.-.

 

Fin striktunic/kjole i grå-brune nuancer med valgfrit bælte over maven er fra Mamalcious til 260.- og fås i 2 forskellige nuancer.

 

Denne strikkjole kommer til at være min vinterfavorit! Fin med en langærmet Tee under og flot både med fine strømpebukser og tykke leggings.

Kjolen fås i grå, sort og mørkblå til 899.- (Strikbåndet over maven følger ikke med.)

 

Sort tætsiddende strikbluse med løs krave i meget blød kvalitet. Her sammen med løse bukser med skrålommer og opsmøg. Begge dele er fra Queen Mum og  fås til  699.- for blusen og 499.- for bukserne (Se dem her i sort).

 

Er meget fristet til at skulle eje denne cardigan også. Den er så hyggelig, varm og flot med fine detaljer for eksempel ved skulderen. Bæltet sidder fast på ryggen og kan både bindes over og under maven, samt bagpå. Også denne er fra danske Ganni til 899.- og fås i grå, sort og rød.

Her sammen med en  lækker langærmet Tee fra italienske Faire Dodo, som er superelastisk og blød med diskrete sølvkanter ved syningerne til 399.-.

Jeansene er lige i benene og fra Mamalicious til 460.-.

Alt fås i Strut.