Slip Fantasien Fri…

07/10/2010

..eller Den Lille Sorte

Leder du efter den perfekte sorte kjole, der kan bruges til ALT, og kan styles på et væld af måder?

Her er lidt inspiration, style selv videre og gør kjolererne rocket, stilren, jobegnet eller festlig!

For at give din kreativitet frit spil er kjolerne vist uden accesories -så slip fantasien fri:

Ammekjole i viskosestrik fra Mamalicious, som er flot også på en gravid mave.

Fås i Strut i sort til 360.-

Let og lækker kjole/tunika med 3/4 ærmer fra danske Ganni. Det medfølgende bælte kan både bruges over eller under maven. Flot både under graviditeten og på en efterfødselskrop, da den falder let og kan draperes på forskellige måder. Stolpelukningen gør den også let at amme i.

Fås i Strut i sort, flaskegrøn og lilla til 699.-

Enkel men flot jerseykjole fra Mamalicious med lille vandfald i halsudskæringen, og nem ammetilgang. Lange tætsiddende ærmer gør den meget anvendlig under en cardigan.

Fås i Strut i grå og sort til 260.-

Lidt mere festlig kjole med gennemsigtige ærmer, der kan draperes med en lille snor. resten af kjolen er i 2 lag og falder flot og let uden at være for løs.

Fås i sort i Strut til 360.-

Let men varm strikkjole (lang tunika) fra Ganni, som komplimenterer kroppen. Jeg har den selv og er meget glad for den! Alt efter hvilke sko, strømper og tilbehør der sættes til, kan den bruges i næsten alle anledninger.

Strikkjole fås i Strut i sort og grå til 799.-

Endnu en jerseykjole, der kan dresses op i en fart! Drapperingerne over barmen gør den både speciel og festlig, uden at råbe for meget. Med cardi og vinterstøvler er den hyggelig og hverdagsegnet og med stiletter eller lignende (hvis du ikke kan presse din fødder i stilletterne længere..;-))bliver den hurtig klar til en festlig aften.

Fås i Strut i grå og sort til 300.-

Let og fin kjole, som kom i butikken igår. Falder flot både over en flad og en stor mave. Bindebåndet kan både bindes foran og bagpå. Igen gør de stramme ærmer kjolen meget velegnet til en cardigan. Kjolen er lavet som både amme- og ventekjole.

Fås i Strut i sort og brun til 300.-

Alle kjoler er vist med en sort basistop fra Mamalicious under til 120.- (2 for 200.-).

Se mere her og her og her eller kom ind i Strut og se endnu flere kjoler 😉

Reklamer